Tulosta

Painatukset ja logot 

Yrityksen logo on kätevä painaa tuotteeseen silkkipainotekniikalla. Painatukset voivat olla joko yksi- tai kaksivärisiä ja painatuksien sijoittelu sekä koko on määritelty asiakasyrityksen toiveesta yleensä koon ja näkyvyyden perusteella. Painatukset kestävät pitkään teollisessakin pesussa. Oma painomme hoitaa tarvitsemasi painatukset tuotteisiin.

Hinta

Hinta määräytyy painatuksen koon ja tilausmäärän mukaaan. Kysy tarkempi tarjous Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita  +358500623351,+358400663151

Ohje painopalveluiden tilaamisesta

PAINATUS TAI LOGO

Painopalveluiden tilaaminen ensimmäisellä kerralla kestää hieman normaalia kauemmin, koska teemme ennen töiden aloittamista ns. painosapluunan. Sen avulla voimme painaa sinulle seuraavalla kerralla lähes saman tien uusia logollisia työvaatteita. Vaatteet, joihin on lisätty alla olevia palveluita, eivät sisällä palautus- tai vaihto-oikeutta.
Painomenetelmistä riippumatta tarvitaan aina painatusaineisto, kirjoitettu teksti, merkki, logo tai muu painettava kuva, josta tehdään painokaavio tai lämpösiirtomerkki.

Kaaviokustannus kertaveloitus, Tekstipohjaiseen painotyöhön ei tarvitse kaaviota, jos se valitaan tietokoneen ns. perusfonteista. Painotyö voi olla yksi- tai kaksivärinen.

Brodeeraukset

Brodeerauksella eli koristetikkauksella voidaan koristeommella esimerkiksi yritysten logoja, tekstejä, muita kuvioita sekä koristeita. Brodeeraus voidaan tehdä esim. tekstiilituotteen leikattuihin kappaleisiin, suoraan asusteisiin tai valmistaa kangasmerkkejä kiinnitettäväksi monenlaisiin kohteisiin.