Painatukset ja logot 

Yrityksen logo on kätevä painaa tuotteeseen silkkipainotekniikalla. Painatukset voivat olla joko yksi- tai kaksivärisiä ja painatuksien sijoittelu sekä koko on määritelty asiakasyrityksen toiveesta yleensä koon ja näkyvyyden perusteella. Painatukset kestävät pitkään teollisessakin pesussa. Oma painomme hoitaa tarvitsemasi painatukset tuotteisiin.

Hinta

Hinta määräytyy painatuksen koon ja tilausmäärän mukaaan. Kysy tarkempi tarjous Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita  +358500623351,+358400663151

Ohje painopalveluiden tilaamisesta

 • Toimita meille logo ja mahdollinen graafinen ohje sähköpostilla tai PAINATUS TAI LOGO -lomakkeella
 • Ilmoita minkä kokoisena haluat logo-, nimi- tai yrityspainatuksen
 • Aineistotoimitus Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  Aineisto-ohje:
  Tiedostomuodot: EPS, .AI,  PDF, TIFF.
  Kuvien minimiresoluutio: 300dpi ja grafiikka vektorigrafiikkana.
  Tekstit ja fontit poluiksi muunnettuina.
  Myös, PSD, PNG tai JPG käyvät tiedostomuotoina hätätapauksessa.
 • Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarkentavia kysymyksiä.
  Painopalveluiden ensimmäinen tilauskerta 

PAINATUS TAI LOGO

Painopalveluiden tilaaminen ensimmäisellä kerralla kestää hieman normaalia kauemmin, koska teemme ennen töiden aloittamista ns. painosapluunan. Sen avulla voimme painaa sinulle seuraavalla kerralla lähes saman tien uusia logollisia työvaatteita. Vaatteet, joihin on lisätty alla olevia palveluita, eivät sisällä palautus- tai vaihto-oikeutta.
Painomenetelmistä riippumatta tarvitaan aina painatusaineisto, kirjoitettu teksti, merkki, logo tai muu painettava kuva, josta tehdään painokaavio tai lämpösiirtomerkki.

Kaaviokustannus kertaveloitus, Tekstipohjaiseen painotyöhön ei tarvitse kaaviota, jos se valitaan tietokoneen ns. perusfonteista. Painotyö voi olla yksi- tai kaksivärinen.

Brodeeraukset

Brodeerauksella eli koristetikkauksella voidaan koristeommella esimerkiksi yritysten logoja, tekstejä, muita kuvioita sekä koristeita. Brodeeraus voidaan tehdä esim. tekstiilituotteen leikattuihin kappaleisiin, suoraan asusteisiin tai valmistaa kangasmerkkejä kiinnitettäväksi monenlaisiin kohteisiin.